Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk medie: Præsident skal mødes med Neymar

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. marts 2018


Fransk medie: Præsident skal mødes med Neymar

Den brasilianske PSG-stjerne, Neymar, bliver konstant og på dagligt basis sat i forbindelse med et chok-skifte tilbage til Spanien, hvor både Real Madrid og Barcelona nævnes som potentielle destinationer - da både Barca og Real skulle være klar til at betale svimlende og vanvittige 3 mia. kr, for Neymar, ifølge mediet Telefoot.

Ifølge mediet rejser PSG-præsidenten, Nasser Al-Khelaifi og PSG-direktøren, Antero Henrique, til Brasilien, med henblik på at besøge den skadede brasilianer, som har gennemgået en operation i foden.

Mediet hævder at den stenrige præsidents hensigt med besøget i Brasilien, er at få klarlagt Neymars fremtidsplaner, hvor flere medier, i de seneste dage, har berettet om en utilfreds PSG-angriber som ønsker at returnere til Barcelona.

Om Neymar, har Barcelonas Ivan Rakitic tidligere udtalt til mediet AS.

- Neymar har ikke ringet til mig, men skulle det være op til mig, ville jeg åbne døren for ham igen. Jeg ville elske at have Neymar på holdet igen. Neymar ville jeg altid vælge til min startopstilling, har Rakitic forklaret.

26-årige Neymars kontrakt løber til 2022, men om den tidligere Barca-stjerne bliver så længe, bliver vi forhåbentligt klogere på snarest, nu når den rige klub-præsident har været forbi Sydamerika.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder