Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gomes: Jeg er flov over mig selv

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. marts 2018


Gomes: Jeg er flov over mig selv

Barcelonas midtbane-spiller, Andre Gomes, er en af de mest udskældte spillere i truppen. Portugieseren har i et interview med det hollandske fodbold-blad, Panenka, forklaret at fodbold-glæden er helt forsvundet i Barcelona og at Gomes nærmest er flov over at forlade sit hjem hver dag.

Den 24-årige kæmper for spilletid på Camp Nou, hvor han ellers var fast mand og en afgørende figur på Valencia-mandskabet - lige indtil 2016, hvor Barcelona hentede spilleren til Catalonien.

Mediet Panenka har haft Gomes inde til en ærlig samtale om forløbet og livet i Barcelona.

- Jeg spiller ikke godt for tiden, da jeg ikke nyder hvad jeg laver, har Gomes udtalt.

- Mine venner siger at jeg spiller med håndbremsen oppe, og jeg ved at de har ret. For det irriterer mig at jeg ikke kan løsne op og vise hvad jeg kan.

- Efter de første seks måneder i klubben ændrede tingene sig. Presset blev større på mig, og da jeg er meget kritisk overfor mig selv, forventer jeg mere end jeg kan klare på banen.

- Jeg er perfektionistisk og tolererer ikke mine egne fejl, hvor det er blevet et helvede for mig. Måske er det ikke det rigtige ord at bruge, men jeg er meget skuffet, forklarede Gomes.

- Jeg har svært ved at ryste de negative præstationer ud af mit hoved, som jo medfører at jeg tænker for meget, når jeg modtager bolden. Jeg har det dårligt med mig selv, fordi jeg ikke præsterer på mit niveau.

- Nogle gange tør jeg ikke forlade mit hus, fordi jeg frygter at folk ser ned på mig, efter mine præstationer, forklarede en tydeligt rørt Gomes til mediet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder