Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cesc: Ved ikke om jeg jubler

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 13. marts 2018


Cesc: Ved ikke om jeg jubler

I morgen aften er Cesc Fábregas tilbage på Camp Nou for at forsøge at spille Chelsea videre i turneringen. Englænderne ankommer med 1-1 fra første opgør på Stamford Bridge og det betyder, at de er nødsaget til at score på Ter Stegen.

Fábregas var i Barcelona i sine tidlige dage i karrieren men rykkede siden til Arsenal. Han vendte tilbage igen uden at opholdet blev den store succes. Til trods for sin kærlighed for klubben kan han ikke svare på, om han jubler hvis han scorer i morgen aften.

- For at være helt ærlig, så har jeg ikke tænkt på det. Jeg har kun scoret to mål i denne sæson og det er ved at være noget tid siden, at jeg senest scorede.

- Der er følelser i store øjeblikke, som man ikke kan forudse. Jeg kan ikke sige, at jeg ikke vil juble - men det er usandsynligt, fortæller han ifølge Express og fortsætter:

- Jeg tror ikke, at jeg får mange chancer i kampen på grund af min position. Det, som Conte beder mig om på banen, er også anderledes end hvad andre beder mig om. Men i fodbolden ved man aldrig, jeg håber dog det sker. Men lige nu tænker jeg kun på selve kampen og ikke på om jeg scorer.

Cesc Fábregas er i dag 30 år og har spillet 172 kampe for Chelsea siden han skiftede fra Barcelona. For catalanerne rundede han 151 kampe på tre sæsoner med 42 mål til følge. I Chelsea er det kun blevet til 20 mål i de 172 kampe.


Ugens mest læste

Seneste nyheder