Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Iniesta er klar til kamp

Champions League: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018


Valverde: Iniesta er klar til kamp

Gode nyheder. Barcelonas elegante bold-ekvilibrist, Andres Iniesta, meldes klar til aftenens CL-brag mod Chelsea på Camp Nou - dog er det stadig usikkert om den populære stjerne er en del af startopstillingen i aften, da det er en chance man tager ifølge træner, Ernesto Valverde.

Iniesta har siddet ude med en skade siden Barcas hjemmebane-sejr mod Atletico Madrid i sidste weekend.

Og nu når Philippe Coutinho ikke er spilleberetiget for catalanerne i CL i denne sæson, kan den naturlige erstatning på midtbanen meget vel blive netop Iniesta, selvom midtbane-kreatøren ikke er 100% fit endnu.

- Når man skal spille sådan en kamp, er spillerne altid villige til at ofre sig det ekstra, for at hjælpe holdet, sagde Valverde om Iniestas skades-situation til pressekonferencen i tirsdags.

- Men vi bliver selvfølgelig nødt til at vurdere risikoen på selve dagen, og altid tænke på spillerens helbred.

Hvis ikke Iniesta starter inde, kan Valverde stadig vælge mellem Ousmane Dembele, Andre Gomes og Paulinho som mulige erstatninger på midtbanen.

Chelsea træner, Antonio Conte, har da også tidligere udtalt til medierne, at Andres Iniesta er en fryd for øjet, og derfor altid burde spille alle kampe for catalanerne.

- Iniesta er et geni med en fodbold. Man kan sammenligne ham lidt med Andrea Pirlo. Jeg ved ikke om Iniesta spiller mod os, men det ville være det bedste for os alle, da man jo helst vil se verdens bedste spillere samlet, sagde dne italienske træner ligeledes på pressekonferencen igår.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder