Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gallas: I min tid frygtede vi ikke Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018


Gallas: I min tid frygtede vi ikke Messi

Den tidligere Chelsea-stjerne, William Gallas, har overfor mediet, Goal, forklaret at det Chelsea-hold som franskmanden selv var en del af i sin tid, altid havde en tro på egne evner, og dermed aldrig frygtede hverken Barcelona eller Lionel Messi.

Chelsea er inviteret indenfor på Camp Nou til aftenens CL-returkamp, efter at have spillet 1-1 i London i det første opgør.

Mediet Goal har interviewet den tidligere franske forsvarsstjerne, efter at Gallas jo har stor kendskab til netop catalanerne, eftersom den pensionerede stjerne var med til at slå Barca i CL i 2005 over to kampe - netop fordi London-holdet var frygtløse, ifølge franskmanden selv.

- Den gang var vi stærke. Når man spiller for et stærkt hold, som jeg gjorde, er der ingen grund til at tale om modstanderne, forklarede Gallas til mediet i et langt interview.

- Vi vidste hvad vi stod for. I omklædningsrummet kunne vi aldrig finde på at fremhæve Messi eller Barcelona, ved feks. at sige "Wow, så du hvor god han var ?" eller "Hold øje med Messi, for han er virkelig god" og den slags.

- Alle vidste hvilken kvalitet vi bestod af, og da jeg fik opgaven at markere Messi, tog alle det stille og roligt, fordi de vidste jeg kunne klare opgaven, fortsatte Gallas selvsikkert.

- Vores daværende træner, Jose Mourinho, gav mig sine instrukser og så var jeg klar til at udføre opgaven. Ærligt så spillede jeg to kampe mod Messi, hvor han jo ikke fik scoret. I den første kamp blev Messi skadet efter kun 15. min. på banen på Camp Nou.

- Personligt var det meget vigtigt for mig at konkurrere mod Messi på banen, for at se hvor god jeg egentlig var. På det tidspunkt var Messi stadig meget ung, men alle talte om ham. Jeg havde set nogle videoklip af ham og tænkte "Åh Gud, skal jeg markere ham ?".

- Som forsvarsspiller vil man altid op imod de største angribere, for at finde ud af hvor god mand selv er, sagde Gallas til slut.
Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder