Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

City-direktør: Messi-køb er ren fantasi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018


City-direktør: Messi-køb er ren fantasi

Mægtige Manchester Citys sportsdirektør, Ferran Soriano, har til de argentinske medier erkendt og forklaret, at der ingen chance er for at lokke Barcelonas verdensstjerne, Lionel Messi væk fra FC Barcelona.

Selvom sportsdirektøren har en stor kærlighed til Barcas superstjerne, er det ofte en nødvendighed at kærligheden er gengældt, før et egentligt forhold kan udspringe.

Messi skrev under på en ny kontrakt med catalanerne, som binder ham til klubben til sommeren 2021 - en kontrakt som også indeholder en frikøbs-klausul som lyder på vanvittige 5,2 mia. kr.

På trods af denne svimlende klausul, florerer der stadig rygter og forlydenheder fra både engelske og spanske medier, som indikerer at den engelske storklub, Manchester City, skulle være på trapperne med et gigantisk tilbud til den catalanske ledelse - noget som Soriano afviser på det klareste.

- Der er absolut ingen chance for at vi kan købe Messi, sagde direktøren til de argentinske medier, som spurgte ind til netop Messi-rygterne.

- Jeg kender Messi og hele hans familie, og jeg ved at de elsker Barcelona. Så det må være der de hører til.

- Men vi klarer os jo nok uden ham, selvom det er en stor pille at sluge, ikke at kunne hente den bedste spiller i fodboldens historie. Messi har ændret alt i fodbold. Han er simpelthen et geni, sagde sportsdirektøren.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder