Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets: Messi skifter aldrig klub

Nyheder: Af Sajad Koftan - 14. marts 2018


Busquets: Messi skifter aldrig klub

FC Barcelonas Sergi Busquets hævder at holdkammeraten Lionel Messi aldrig skifter til hverken engelske Chelsea eller andre klubber for den sags skyld - for Messi elsker Barcelona og Barcelona elsker Messi, ifølge Busquets.

Den argentinske verdensstjerne har vundet CL-trofæet fire gange for catalanerne, som jo gør Messi til en eftertragtet stjerne iblandt de succes-hungrende storklubber i Europa - heriblandt, Chelsea, PSG og Manchester City, som alle har forsøgt at charmere sig ind på Barca-ledelsen mere end én gang.

I aften byder Barcelona Chelsea op til dans på Camp Nou, og i den anledning har Sergi Busquets været ude med en udtalelse om sin kollega, Lionel Messi, på dagens pressemøde, hvor han mindede de engelske fans om, at troldmanden er mere end tilfreds med livet i Spanien.

- Messi er hjemme i Barcelona, hvor han har alt det han har brug for. Han vinder titler og er en del af et stort projekt i klubben, hvor han jo også opnår masser af personlige trofæer, sagde Busquets.

- Han bor i en fantastisk by. Det finder man ikke lige alle vegne.

- Premier League er en spektakulær liga, som jo er tiltrækkende. Men man skal jo opveje de positive og negative sider mod hinanden, hvor Barcelona altid slår alt, fortsatte midtbane-profilen.

- Når man spiller i Barcelona, er det altid svært at skifte klub, da man jo får alt hvad man har brug for her. Det er svært at være utilpas.

- Specielt hvis man har spillet i klubben i mange år. Så bliver man nærmest en fast den af inventaret i klubben, sagde den spanske landsholdsspiller på pressemødet.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder