Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messis personlige motivation mod Chelsea

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 14. marts 2018


Messis personlige motivation mod Chelsea

Lionel Messi var helt klart opsat på at score mod Chelsea på Stamford Bridge, da det var et af de steder, hvor han endnu ikke havde prøvet at score i Champions League. I aften er Chelsea på besøg på Camp Nou og her kan argentineren igen finde motivation til sit spil.

Selvom Messis motivation altid er skyhøjt, så har han til kampen i aften fundet vej til ekstra motivation. Han er nemlig kun to mål fra at runde 100 mål i Champions League - noget som kun Cristiano Ronaldo har formået. Portugiseren er løbet fra alle i den store turnering og er da også den eneste til at score 100 mål.

Messi har scoret 55 Champions League-mål på Camp Nou og 43 på udebane. I aften er han på hjemmebane og det er altså her, at han scorer de fleste mål. Hans favoritsted - udover Camp Nou - er Celtic Park, hvor han har scoret fem gange. På Bernabeu og Parc des Princes har han gjort det to gange.

Generelt set har han scoret mod 29 forskellige mandskaber med Arsenal som favoritmodstanderen. Hele ni gange har han scoret mod englænderne med Milan og Celtic på de efterfølgende pladser med otte.

Kampen mod Chelsea sparkes i gang klokken 20.45 i aften.


Ugens mest læste

Seneste nyheder