Annonce


Annonce

Annonce

Landstræner udtager Dembélé, Umtiti og Digne

Nyheder - 16. marts 2018




Frankrig skal i den kommende landsholdspause spille venskabskampe mod Colombia og Rusland og i den forbindelse har landstræner Didier Deschamps udtaget sin trup. Her er Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti og Lucas Digne alle udtaget.

- Dembélé er ved at vende tilbage til sit normale spil. Han bliver bedre og har fået kampe og så har han gjort det godt de gange, hvor han har været med landsholdet. Dortmund er en stor klub, men i Barcelona er kravene større - men han har formået at bibeholde sin kvalitet, fortæller Deschamps om Dembélé.

Dembélé har været ramt af to længerevarige skader, som har besværliggjort hans start i FC Barcelona. Han er dog begyndt at komme efter den turbulente start og spillede flot mod Málaga og fulgte op med et vigtigt mål mod Chelsea onsdag aften.

Større navne fra den spanske liga, som er udtaget til landskampene er Raphael Varane, Antoine Griezmann og Ben Yedder, som scorede to gange kort efter sin indskiftning mod Manchester United tirsdag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Landstræner udtager Dembélé, Umtiti og Digne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder