Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Conte: Ny Messi først om 50 år

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. marts 2018


Conte: Ny Messi først om 50 år

Verden hylder Lionel Messi - som altid kunne man næsten sige. Og Chelseas træner, Antonio Conte er ingen undtagelse i den sammenhæng, hvor manageren forklarede, til mediet ESPN FC, at verden er nødsaget til at vente 50 år, før en ny spiller af Messis kaliber indtager den helt store scene på grønsværen.

Barcelona blæste Chelsea ud af Champions League med en sejr på 3-0 på Camp Nou - som dermed sender Valverdes tropper i kvartfinalerne for ellevte sæson i træk.

Messi scorede to mål og lagde op til Dembeles drømme-hug, som i sidste ende gav en komfortabel sejr til Barca.

Chelseas træner, Antonio Conte, som er stor fan af Messi, var hurtig til at lykkeønske den argentinske troldmand, netop som kampen blev fløjtet af.

- Vi taler om en spiller, som kan ændre kampe mod ethvert hold og for ethvert hold, fortalte Conte til mediet.

- Messi startede sin store karriere i Barcelona og slutter sin karrere i klubben. Jeg ved at mange klubber drømmer om Messi, men det sker ikke.

- Historien er unik for både Barcelona og Messi. De type spillere bliver kun født én gang hvert 50 år. Vi taler jo om en enkelt spiller, med helt unikke og ekstraordinære egenskaber.

- Han er bare fantastisk. Messi bestemmer selv, hvornår kampen skal afgøres, fortsatte træneren.

- Nogle gange må man bare lægge sig fladt ned. Specielt når en spiller som Messi findes i vores verden. Så er man nødt til at rose en super, super, super topspiller. En spiller som scorer 60 mål hvert år og jeg mener altså hvert år. Derfor er jeg kun glad for at kunne give Messi mit største kompliment. Han er verdens bedste, forklarede en meget euforisk Conte om Lionel Messi.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder