Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

BT: Laudrup var tæt på Barca-job

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. marts 2018


BT: Laudrup var tæt på Barca-job

Michael Laudrup var ifølge det danske medie, BT, meget tæt på at vende tilbage til Camp Nou, i rollen som cheftræner for Barcelona-mandskabet - allerede i sommers.

Laudrups agent, Bayram Tutumlu, fortæller at danskeren var Barca-præsident Josep Bartomeus førstevalg til den varme stol i Catalonien, efter meddelsen om den daværende træner Luis Enriques snarlige fratrædelse - hvor Laudrup skulle have ført kapløbet foran både Ernesto Valverde og Celta Vigos manager, Juan Carlos Unzue.

- Tilbage i maj måned inviterede jeg rådgiver, Evren Sahin, og den danske Brøndby-ejer, Jan Bech Andersen, til et besøg hos min gode ven Josep Bartomeu, fortalte Laudrups agent til BT.

- Præsidenten fortalte mig at Laudrup var favoritten til at overtage det ledige træner-sæde i Barca.

- Til sidst valgte ledelsen så at satse på Valverde.

Laudrup, som jo er en Barca-legende i Catalonien, har også spillet for Real Madrid, og skulle efter sigende have flere konkrete tilbud om at returnere til Europa, har Tutumlu afsløret.

Den 53-årige tidligere Swansea-træner er også tidligere blevet kontaktet af både Atletico Madrid og PSG, som har ønsket danskerens tilstedeværelse på træner-bænken.

For tiden er Michael Laudrup dog træner for Al-Rayyan i Qatar, som har tilknyttet danskeren til klubben med kontraktudløb til sommer.

- Jeg har modtaget flere konkrete henvendelser fra Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien og England. Laudrup kan vælge og vrage, når han skal vælge den klub som han vil træne, sagde Tutumlu.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder