Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Nu handler det om trofæerne

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. marts 2018


Valverde: Nu handler det om trofæerne

Ernesto Valverde talte i dag om Barcelonas nuværende position i de forskellige turneringer. I morgen møder man Athletic Bilbao på Camp Nou før der venter en landsholdspause og træneren slog fast, at man ønsker et godt resultat forud for en hektisk måned.

- I fodbold går du igennem ekstreme perioder. For nogle uger siden talte vi om tre uafgjorte i fem kampe. Vi tænker absolut ikke på det (The Treble) fordi vi har ikke vundet noget endnu. I fodbold kan du ikke planlægge noget når du ikke har vundet noget. Du må ikke risikere at falde ned i hullet, men jeg havde skrevet under med mit eget blod før sæsonen startede for at stå i denne position nu.

- Det er tre vigtige point i morgen for begge hold. Nedtællingen er så småt begyndt med kun 10 ligakampe tilbage. Vi ønsker at gå på landsholdspause med et godt resultat fordi vi har en travl måned, hvor alle turneringer bliver afgjort.

- Athletic Bilbao er altid en farlig modstander. De gør det altid godt under svære omstændigheder og det bliver en speciel kamp for mig. De arbejder som et hold og forsøger altid at få det meste ud af kampene. Det bliver en svær kamp.

Spaniens landstræner Julen Lopetegui valgte overraskende ikke at udtaget Sergi Roberto til de kommende landskampe, men den debat gad Valverde - med god grund - ikke at gå ind i.

- Jeg tror ikke at Julen taler om mine beslutninger, når jeg udtager spillere. Han gør, hvad han mener er bedst. Jeg har intet at skulle dømme i den forbindelse.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder