Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Suárez holdt sig tæt til Gomes

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. marts 2018


Messi og Suárez holdt sig tæt til Gomes

Når Barcelona-spillerne træner er der altid små grupperinger rundt om på træningsbanen. Ousmane Dembélé holder sig tæt på Digne og Umtiti, da de sammen kan tale fransk og kender hinanden fra landsholdet. Suárez og Messi er rigtig gode venner og ses altid sammen.

Ved dagens træning havde Messi og Suárez dog taget Gomes til deres side, så han kunne fuldføre sin træning ved deres side. Det har helt sikkert været med fuld overlæg af de to sydamerikanere, som også er bekendt med Gomes' udtalelser for nyligt.

Gomes gjorde det klart, at han har haft en svær tid i klubben og at han føler sig flov over sine præstationer og derfor nærmest ikke forlader sit hus i fritiden. Mod Chelsea blev han skiftet ind og fik en enorm hyldest af tilhængerne for sine modige ord. I dag var det så Messi og Suárez, som viste ham støtte, som ved størst delen af træningen stod ved portugiserens side.

Valverde og Busquets erkendte også at det var modigt af Gomes at gå ud og fortælle om sine oplevelser og håbet i klubben er nu, at Gomes kan få forløst det enorme potentiale, som han utvivlsomt besidder. I Valencia var han forrygende i sit spil - men indtil videre leder han fortsat efter spillet i Barcelona.

24-årige Gomes har spillet 73 kampe for Barcelona.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder