Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bilbao har ikke en chance mod Barcelona

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 18. marts 2018


Bilbao har ikke en chance mod Barcelona

Klokken 16.15 er der kamp på Camp Nou når Athletic Bilbao kigger forbi. Baskerne fik en rigtig dårlig optakt, da de torsdag aften tabte 2-1 på hjemmebane til Marseille og dermed røg ud af Europa League med samlet 5-2.

Baskerne er alt andet end flyvende for tiden. Kun to sejre i de seneste 10 kampe er det blevet til og derfor er Barcelona da også klokkeklare favoritter i dag. Gennemsnittet giver pengene 1,15 gange igen på en Barca-sejr i dag mens Bilbao giver pengene 19 gange igen. En klar forskel, som også kommer til at blive set på banen. Men spiller du med her, så får du odds 6,00 på at Barcelona sejrer. Et rent gaveodds i denne sammenligning.

Valverde varslede i går, at han går efter det bedste resultat inden landsholdspausen og derfor skal man ikke forvente de store rotationer. Indbyrdes er Barcelona klart bedst i de 10 foregående kampe med otte sejre. Bilbao vandt i sidste sæson 2-1 i Copa del Rey, men det overkom Barcelona og vandt 3-1 på Camp Nou - samme stadion, som lægger græs til dagens kamp.

I de seneste 10 kampe mod Bilbao har Barcelona scoret 23 mål og kun lukket seks af slagsen ind. Desuden befinder Bilbao sig helt nede på 12.-pladsen og har i 14 udekampe kun formået at hente 13 point ind på kontoen. Det er i øvrigt sket med sølle tre sejre. Så intet tyder altså på, at baskerne får noget som helst ud af kampen i aften.

Få odds 6,00 på en Barca-sejr
- Registrer dig hos Betfair her
- Brug bonuskoden 'ZFBJZM'
- Bet på Barca-sejr. Betfair topper automatisk din gevinst såfremt dit bet går hjem


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder