Messi scorede nok engang i Barca-sejr: 2-0

La Liga - 18. marts 2018

For sjette kamp i træk scorede Lionel Messi, da han i søndagens hjemmekamp mod Athletic Bilbao bragede bolden i kassen til 2-0 fra kanten af feltet. Forinden havde Paco Alcácer scoret til 1-0 og de to grundlagde dermed sejren for Barcelona.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Paulinho, Coutinho, Messi, Paco og Dembélé

Cillessen, Iniesta, Digne, Gomes, Vidal, Mina og Alena

- 1-0 8' - Paco
- 2-0 30' - Messi

5'
- Messi med et frisparksforsøg fra distancen, men Kepa får vippet bolden ud til hjørnespark.

8' - MÅL!!
- Et ekstremt langsomt opspil fra Barcelona formår Bilbao slet ikke at gøre noget ved. En simpel Messi-aflevering ud til Alba, som sender den ind i feltet til Paco, der står fuldstændig fri. Han sender den stensikkert i mål til 1-0. Elendigt af Bilbao, som slet ikke har øje for Paco.

11'
- Paulinho med et skud fra distancen, men den sidder lige på Kepa.

11'
- Messi med en stor chance! Han får driblet to mand, men det sidste træk løber fra ham før han kan sætte den i mål.

12'
- MESSI IGEN! Denne gang får han skudt, men Kepa redder flot nede ved roden af stolpen.

12'
- Igen en god mulighed! Dembélé og Messi finder hinanden flot og Messi kommer igennem, men han får ikke drejet bolden ind til Paco før Kepa kommer imellem.

14'
- TÆT PÅ ET DRØMMEMÅL! Coutinho finder Roberto, som finder Alba bagerst i feltet. Backen spiller den tilbage i feltet til Coutinho, som flugter den med venstrebenet. Bolden smækkes op på overliggeren og ned i græsset før den hopper ud i feltet igen. Returen får Paulinho ikke ram på.

16'
- Bilbao har slet ikke fået en fod til jorden. Barcelona har fået godt gang i spillet og bombarderer nærmest baskernes mål i øjeblikket.

17'
- Katastrofalt dommerarbejde. En lille batalje mellem Umtiti og en modstander får dommeren til at gå i pædagog-tilstand, stopper kampen og diskuterer på livet løs. Det kaster et gult kort af sig til Umtiti. Dybt useriøst af dommeren. Der var tale om en ganske normal duel i feltet i forbindelse med et hjørnespark.

30' - MÅL!!
- Så står den 2-0! Dembélé finder Messi på kanten af feltet og argentineren sender et slangehug afsted. Bolden går i nettet og 2-0 til Barcelona.

35'
- Tæt på 3-0! Men igen må Coutinho se sit forsøg gå af på overliggeren.

39'
- Igen overdriver dommeren. Et frispark til Bilbao bliver dømt og straks får Dembélé et gult kort. Absolut unødvendigt, at dommeren skaber drama i en kamp, hvor der bestemt ikke er krig på banen.

44'
- TÆT PÅ IGEN! Dembélé driver bolden frem og finder Paulinho i en god position. Han skyder, men for tredje gang i kampen rammer Barcelona træværket.

54'
- Messi nedlægges 25 meter fra målet. Frispark i en god position, som Messi dog skyder i muren.

60'
- Et kvarter spillet af anden halvleg og Bilbao dominerer klart. Barcelona kan slet ikke få spillet til at hænge sammen.

64' - ind-/udskiftning
- Dembélé forlader banen og gør plads til Iniesta.

68'
- Ihærdigt af Alba, som i glidende stil erobrer bolden for fødderne af Williams, der ellers var helt fri foran Ter Stegen.

74' - ind-/udskiftning
- Paco går ud. Vidal kommer ind.

76'
- Det er en ren forsvarskamp for Barcelona lige nu. De har slet ikke domineret bolden i hele anden halvleg. De står langt tilbage og tillader Bilbao at spille kuglen rundt og satser på omstillinger.

77'
- Aduriz kommer ind i feltet og fyrer af, men bolden går i sidenettet.

81'
- Et sjældent angreb fra Barcelona. Messi trykker af, men den afrettes og lander for fødderne af Kepa.

85' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Gomes kommer ind.

- Barcelona vinder kampen ganske sikkert. Selvom de gav initiativet til Bilbao, så kontrollerede de kampen rent defensivt og tillod ikke baskerne de store muligheder. Nu venter der en landsholdspause og Barcelona er først tilbage i ligaen den 31. marts ude mod Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder