Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Klopp: Salah nærmer sig Messi-niveau

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. marts 2018


Klopp: Salah nærmer sig Messi-niveau

Liverpools succesrige træner, Jurgen Klopp, mener at tyskerens målmaskine i angrebet, egyptiske Mohamed Salah, er lige i hælene på Barcas argentinske stjerne, Lionel Messi, når samtalen omhandler spillernes niveau.

For Salah er sprudlende for tiden.

Den engelske klub fra Merseyside vandt 5-0 over Watford - den egyptiske stjerne scorede fire mål og var endda oplægger til Firminos scoring til 3-0.

I et interview med mediet ESPN og BT Sports, var Jurgen Klopp hurtig til at rose sin store målscorer, som nu har nettet 36 gange i alle årets klub-turneringer.

Den 25-årige har scoret 28 mål i Premier League - en statistik som er højere end nogen anden spiller i top-fem ligaerne i Europa.

Da Klopp blev spurgt ind til Salahs niveau, sammenlignet med Barcas Messi, sagde træneren følgende.

- Ja, jeg tror Mohammed er på rette vej, som jo er rigtigt godt.

- Men jeg tror ikke at Mohamed eller andre vil sammenlignes med Messi, fortsatte træneren.

- Lionel Messi har været på et umenneskeligt niveau, nærmest 20 år i træk, føles det efterhånden. Sidst en spiller havde samme betydning for sit hold, var i Diego Maradona-tiden.

- Ja, Mo er på en fantastisk rejse, naturligvis. Men i livet skal man bevise sig selv hele tiden, hvis man har kompetencerne.

- Mohameds stabilitet hjælper os enormt meget. Drengene elsker at spille sammen med ham og Salah elsker at være i klubben og i truppen. En klub har altid brug for den spiller, som kan sparke boldene i målet.

Salah-målene i weekendens kamp mod Watford, betyder derudover at den populære egypter nu er indehaver af en ny klub-rekord, hvor egypteren er den Liverpool-spiller med flest mål i støvlerne, nogensinde, i den første sæson i klubben - noget som Klopp ligeledes kommenterede på.

- Det er helt exceptionelt, sagde træneren.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder