Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Intet hold bliver undervurderet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. marts 2018


Valverde: Intet hold bliver undervurderet

I weekendens kamp vandt Barca komfortablet med 2-0 over Athletic Bilbao, mens de nærmeste forfølgere fra Atletico Madrid, led et uventet nederlag på udebane mod Villareal - som jo sammenlagt giver catalanerne et forspring på 11 point ned til andenpladsen.

På trods af det store forspring i ligaen vil Barcas træner, Ernesto Valverde, ikke tage noget for givet endnu.

- Der er kun 27 point at spille for, og vi vil prøve at tage dem alle, sagde træneren i et interview med klubbens officielle hjemmeside.

- Vi fortsætter på samme måde, for at nå vores endelige mål. Ingen vil blive undervurderet fra min side.

Messi og Alcacer gjorde det onde ved Valverdes tidligere klub, hvor begge spillere kom på måltavlen - en tavle som burde have set anderledes ud, i Barcas favør, efter catalanernes store dominans i første halvleg.

- Vi dominerede alt i første halvleg, hvor vi skabte muligheder på samlebånd. Det var fantastisk at se på, tilføjede træneren.

- Holdet viser at de kan forsvare og angribe, som en samlet enhed.

Pablo Alcacer startede for en sjælden gang inde i angrebet for Barca, i fraværet af karantæne-ramte Luis Suarez, hvor angriberen scorede sit tredje sæson-mål - og havde følgende kommentarer til Barcalonas hjemmeside.

- Jeg prøver altid at hjælpe holdet ved at score mål, hvis jeg får mulighederne.

- Vi vidste at Bilbao ville forsvare sig godt. Vores mentalitet er at vinde, uden at bekymre os for meget om de andre hold i ligaen. Vi fokuserer altid på nutiden og ikke fremtiden, forsikrede Alcacer.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder