Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-stjerne skyder Barca-rygter ned

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. marts 2018


PSG-stjerne skyder Barca-rygter ned

PSG´s unge stjerne, Marco Verratti, er efterhånden fast inventar på rygtebørsen, hvor alverdens medier hyppigt kæder midtbane-profilen sammen med en skifte til Catalonien - noget som kun er blevet forstærket på det sidste, efter at Iniestas Kina-fremtid er kommet på tale.

Men nu afkræfter PSG-profilen alle rygter og forlydenheder i et interview med det italienske medie, La Gazzetta dello Sport, hvor alle spekulationerne om fremtiden skydes ned.

- Jeg har læst at agenten Raiola har tilbudt mig til Barcelona. Dette er ikke korrekt, sagde spilleren.

- Jeg har talt med min træner, som ved hvordan jeg har det i klubben. Jeg vil blive her. Jeg har besluttet mig for at blive og vil vinde noget stort med klubben. Jeg har vokset markant som spiller og som mennesker hos netop PSG.

- Projektet tiltaler mig meget, hvor jeg både håber og tror at mine holdkammerater har samme opfattelse af klubbens ambitioner, sagde spilleren og fortsatte.

- Man kan ikke bare droppe det hele, fordi man ryger ud af en turnering.

- Man har brug for store spillere, for at opnå store ting. Og med Neymar på holdet, er jeg sikker på at missionen bliver noget nemmere, fik Verratti pointeret overfor mediet.

Den 25-årige italiener skulle efter sigende nu være glad og tilfreds med livet i Paris, hvor Barca-ambitionerne er faldet til jorden - måske i en symbolsk reaktion efter at catalanerne har meldt ud, at de har droppet at hente PSG-stjernen til klubben.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder