Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Her kan Barcelona vinde mesterskabet

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2018


Her kan Barcelona vinde mesterskabet

Barcelona har i lang tid kun haft én decideret konkurrent til det spanske mesterskab og det er Atletico Madrid. Madrilenerne er dog et godt stykke bagude og efter weekendens resultater er Barcelona godt i gang med at køre sig selv i stilling til det spanske mesterskab.

Efter at have slået netop Atletico Madrid på Camp Nou den 4. marts, sikrede man sig et forspring på otte point. I runden efter hentede begge mandskaber tre point og i går var de så på den igen. Barcelona slog Athletic Bilbao med 2-0 og selvom Atletico var foran ude mod Villarreal, så endte de med at tabe kampen og Barcelona er derfor nu hele 11 point foran Diego Simeones mandskab.

Der er fortsat 27 point at spille om så mesterskabet er bestemt ikke i hus endnu. Men det kan den komme meget snart. Barcelona skal sikre sig 16 point i de resterende runder for at være sikker på mesterskabet hvis man tager udgangspunkt i, at Atletico Madrid vinder deres resterende kampe.

Hvis begge mandskaber vinder resten af deres ligakampe, så kan Barcelona blive mestre ude mod Deportivo la Coruna i slutningen af april. I runden efter kommer Real Madrid på besøg og der er allerede nu tale om, at madrilenerne skal klappe Barcelona på banen i den kamp såfremt Barcelona forinden har sikret sig mesterskabet.

Den 8. april skal Atletico Madrid besøge netop Real Madrid og selvom Real Madrid nok ikke ønsker at snuppe tre point fra Atletico, da det på den måde kan hjælpe Barcelona mod mesterskabet, så må det formodes, at gæsterne får kamp til stregen og sagtens kan gå hen og smide point hvilket giver Barcelona en stor hånd mod mesterskabet.

Barcelonas resterende ligaprogram
Sevilla - Barcelona
Barcelona - Leganés
Barcelona - Valencia
Celta Vigo - Barcelona
Barcelona - Villarreal
Deportivo - Barcelona
Barcelona - Real Madrid
Levante - Barcelona
Barcelona - Real Sociedad

Atletico Madrids resterende ligaprogram
Atletico Madrid - Deportivo
Real Madrid - Atletico Madrid
Atletico Madrid - Levante
Real Sociedad - Atletico Madrid
Atletico Madrid - Real Betis
Alavés - Atletico Madrid
Atletico Madrid - Espanyol
Getafe - Atletico Madrid
Atletico Madrid - Eibar

Skulle det ske, at Barcelona smider 11 point og lander á point med Atletico Madrid, så vinder Barcelona, da de er bedre i de indbyrdes kampe. I Spanien er det ikke målscoreren der tæller først; men de indbyrdes kampe.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder