Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen jagter Zamora-trofæet

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 20. marts 2018


Ter Stegen jagter Zamora-trofæet

Barcelona har i 29 ligakampe denne sæson kun lukket 13 mål ind. Det er et ekstremt sjældent syn, som nu er tæt på at kaste et trofæ af sig til Marc-André ter Stegen, som har vogtet målet i ligaen. Han kæmper om trofæet med Atletico Madrids Jan Oblak.

Da Atletico Madrid tabte 2-1 i weekenden til Villarreal gik de fra at have lukket 12 mål ind til 14. Barcelona lukkede ikke mål ind mod Athletic Bilbao og holdt dermed fast i de 13 - og det betyder, at Ter Stegen lige nu er øverst på listen over færrest mål lukket ind.

Der resterer fortsat ni ligakampe hvorfor intet er sikret for den tyske keeper endnu. Zamora-trofæet uddeles til den keeper, som lukker færrest mål ind og der er slet ingen konkurrencen fra de øvrige keepere i ligaen: Valencia har lukket 31 mål ind, Keylor Navas i Real Madrid har lukket 33 mål ind - samme antal som Villarreal. Så stort set alt skal gå galt for Oblak eller Ter Stegen hvis én af dem ikke skal løbe med titlen.

Seneste Zamora-vindere
16/17: Jan Oblak
15/16: Jan Oblak
14/15: Claudio Bravo
13/14: Thibaut Courtois
12/13: Thibaut Courtois
11/12: Victor Valdés
10/11: Victor Valdés
09/10: Victor Valdés
08/09: Victor Valdés
07/08: Victor Valdés

Antoni Ramallets og Victor Valdés deler førstepladsen på den samlede liste. Begge har vundet trofæet fem gange med Juan Acuña og Santiago Cañizares på den efterfølgende plads med fire stks.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder