Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Engelske medier: Barca vil have Salah

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 20. marts 2018


Engelske medier: Barca vil have Salah

Nærmest samtlige engelske medier er kommet til tasterne i en massiv og kollektiv fodbold-nyhed omhandlende Mohamed Salah, som nu skulle have fået ledelsen op af stolene hos både Barcelona og Real Madrid - hvor begge giganter skulle være interesseret i at hente den egyptiske sensation.

Og Mohameds arbejdsgiver ved hvad den egyptiske landsholdsspiller er værd - 1.6 mia. kr. som jo nærmest er identisk med Neymars daværende Barca-frikøbsklausul, som blev indfriet af franske PSG sidste år.

De to spanske topklubber skulle ifølge engelske medier, hvor The Sun går forrest i medie-flokken, være lune på Premier Leagues topscorer, Mohamed Salah, hvor sidstnævnte også er den mest scorende i top fem-ligaerne i Europa i denne sæson.

Mediet The Sun beretter om en konkret interesse fra både Barcelona og Real Madrid, som begge skulle være interesseret i at hente topscoreren til Spanien allerede til sommer.

Snebolden ruller lige nu i de engelske medier - om den ruller sig stor nok til at Liverpool fristes til at sælge deres populære angriberer er meget usandsynligt, uanset beløbets størrelse, hævder de engelske medier.

Salah har scoret 37 mål i 43 kampe for Liverpool og for sit landshold denne sæson.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder