Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Åge Hareide: Barca-midtbane ikke bedre end Eriksen

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. marts 2018


Åge Hareide: Barca-midtbane ikke bedre end Eriksen

Tottenham-stjernen, Christian Eriksen, er bedre end Real Madrids midtbane-tekniker, Luka Modric og danskeren ville passe perfekt ind hos de catalanske giganter fra FC Barcelona - ifølge den danske landsholdstræner, Åge Hareide.

Eriksen har været i storform for englænderne i denne sæson, hvor den teknisk-begavede stjerne har vist sig frem på et højt niveau, mod både Juventus og Real Madrid i årets Champions League-turnering.

Den 26-årige har scoret 11 mål med 10 assists i alle turneringerne for Tottenham, hvor London-klubben stadig ligger med i kapløbet om et top fire-placering i Premier League.

Eriksens træner på det danske landshold, Åge Hareide, roser sin stærke playmaker, i et interview med Tipsbladet, og insisterer på at danskeren ville være en stjerne hos både Barcelona, men også hos Real Madrid, hvis sidstnævnte skulle kapre den unge fynbo.

- Jeg ved at Eriksen kan tilpasse sig alle omgivelser, sagde Hareide til det danske medie.

- Giv Christian bolden og så vil du modtage den igen i en mål-farlig situation. Han bliver bare bedre, når han spiller fodbold sammen med verdensklasse-spillere.

- Når man ser på den centrale midtbane hos både Real Madrid og Barcelona, er ingen midtbanespillere på disse hold bedre end Eriksen, slog træneren fast.

- Real Madrids Luka Modric blev solgt fra Tottenham til netop Real Madrid, og han var ikke en gang bedre end Christian, ifølge Hareide.

Kroaten har derudover scoret to gange i sæsonen og lagt op til fem mål for kongeklubben - og meldes desuden på vej væk fra den spanske hovedstad.

Eriksen har været i sigtekornet hos catalanerne i noget tid efterhånden, hvor Barca-ledelsen stadig er på jagt efter en solid erstatning på Andres Iniesta, som med al sandsynlighed drager til Kina.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder