Frankrig nedlagde Rusland

Landskampe - 28. marts 2018

Samuel Umtiti og Ousmane Dembélé var begge skrevet ind i startopstillingen, da Frankrig mødte Rusland i en venskabskamp. Rent spillemæssigt var det meget frem og tilbage, men franskmændene var dog den tand skarpere og vandt opgøret med 3-1.

Kort inden pausen gjorde Kylian Mbappe det til 0-1 og kort efter pausen scorede Paul Pogba direkte på frispark. Umtiti stod godt i det fransk forsvar, men var involveret i opspillet til russernes mål efter 68 minutter, da han mistimede sit hovedstødsindgreb på midten af banen. Russerne satte fart og Igor Smolnikov kunne fra højre side sende et yderst skarpt indlæg ind til Fedor Smolov, som sikkert scorede. Smolov blev dækket utroligt sløset op, så målet skal absolut ikke tilskrives Umtiti.

I offensiven var det ikke meget man så til Dembélé, som oftest blev lukket ned af to russere. Han forlod da også banen efter 72 minutter mens Umtiti gik samme vej små 10 minutter senere. I kampens slutfase scorede Kylian Mbappe til 1-3 som også blev kampens slutresultat.

Frankrig er i VM-gruppe med Danmark, Peru og Australien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder