To selvmål grundlagde Barca-sejr: 4-1

Champions League - 4. april 2018

Barcelona spillede ikke en god kamp, men formåede alligevel at hente en sejr mod italienske AS Roma, som spillede frisk til. To selvmål grundlagde den catalanske sejr, men hvis det er spillet, som de tager med til Rom, så er denne kamp bestemt ikke lukket endnu.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Roberto, Suárez og Messi

Cillessen, Denis, Dembélé, Paulinho, Paco, Gomes og Vermaelen

- 1-0 38' - De Rossi (Selvmål)
- 2-0 56' - Manolas (Selvmål)
- 3-0 59' - Piqué
- 3-1 80' - Dzeko
- 4-1 87' - Suárez

7' - ANNULLERET MÅL!
- Iniesta finder Suárez med en god aflevering. Men i en klar offside-position er han knivskarp og sparker bolden i mål. Klar offside og målet annulleret.

10'
- Dzeko rammes af Semedo bagfra i feltet, men dommeren peger ikke på pletten. Her kunne der sagtens være givet et straffespark. Barcelona har slet, slet ikke fået gang i spillet. Midtbanen sidder italienerne fuldstændig på.

11'
- Dét skal der til. Messi med et hårdt skud fra distancen, som Alisson halvklarer. Rakitic indleder løbet mod returbolden, men opgiver.

18'
- STOLPEN! Roma-forsvaret fejler og Rakitic forsøger sig med et hårdt, fladt skud, som går på stolpen. Suárez kanonerer læderet kilometer over målet efterfølgende.

28'
- Suárez med en afslutning og igen giver Alisson retur. Men ingen samler op før den er gået ud til hjørnespark.

29'
- Skandaløst forsvarsspil af Piqué. Roma erobrer Barcelonas hjørnespark og stormer ned i en omstilling. Umtiti, Alba og Semedo trækker offsiden, men Piqué stormer længere ned i sit returløb og ophæver offsiden således Perotti har frit løb. Heldigvis kommer Semedo ned i en god tackling.

38' - MÅL!!
- Så sker der lidt spændende på et meget, meget stille Camp Nou. Iniesta finder Messi - men inden argentineren får foden på, nærmest tackler De Rossi i bolden i eget mål fra kanten af feltet.

41'
- Frispark til Roma på kanten af feltet. De appellerer for straffespark, men tacklingen af Umtiti foregik klart uden for feltet.

42'
- Frisparket skudt i muren.

44'
- Frispark til Barcelona i en fin position.

45'
- Messi skyder i muren.

46'
- 18 sekunder af anden halvleg og Perotti får kampens absolut største chance! En aflevering sparkes om i bagrummet af Barcelonas felt hvor Perotti står helt fri, men han header på utrolig vis forbi Ter Stegens mål.

47'
- Tæt på i den anden ende! Alba flugter med højrebenet, men det er en bold, som Alisson normalt griber. Han giver dog en retur for tredje gang i kampen og Suárez kan igen kun få bolden over målet.

49'
- Rakitic presser op, vælter, rejser sig og lunter tilbage. Umotiveret giver han en gylden chance til Roma, men Dzeko kan lige præcis ikke nå op til indlægget.

50'
- Ukoncenteret af Umtiti. Han tæmmer bolden i feltet og arrogant tager han et træk tilbage, men han ser ikke Florenzi bag sig og mister bolden. Florenzi får sparket bolden ind på Ter Stegen, den rammer stolpen og tyskeren kan efterfølgende gribe. Forinden er bolden dog fløjtet ude.

53'
- MESSI! Han tager bolden over til sit højre ben og snyder sin direkte modstander før han skyder på mål, men denne gang kan Alisson ikke undgå at gribe: Bolden sidder lige i favnen på ham.

56' - MÅL!!
- Umtiti jubler, men tv-billeder viser, at der igen er tale om et selvmål! Et Rakitic-indlæg sender Manolas på egen stolpe. Returen falder tilbage i banen, gennem Umtitis ben og bag ham ligger Manolas i jorden, som rammer bolden og den går i mål til 2-0.

57'
- Rakitic skyder, men Alisson piller den oppe i hjørnet. Han griber dog ikke bolden - men samler den selv op efterfølgende.

59' - MÅL!!
- Så gik den ikke længere for Alisson. Suárez sparker, Alisson giver retur og Piqué prikker den i mål til 3-0.

66' - ind-/udskiftning
- Busquets, der lige er vendt tilbage fra en skade, klappes ud. Ind kommer Paulinho.

78'
- Ter Stegen med en stor fejlaflevering i eget felt. Bolden vippes ind til Gregoire Defrel, som trykker af, men ud af det blå kommer Ter Stegen flyvende tilbage i redder bolden på utrolig vis.

79'
- Perotti med en ny, stor chance, men Ter Stegen redder i de højere luftlag.

80' - MÅL!
- Så gik den ikke længere. Barcelonas rystende dårlige forsvar i aften kan ikke holde Dzeko væk, som tæt under mål placerer bolden fladt bag Ter Stegen. 3-1 og en stor livlinje til italienerne.

83' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Gomes kommer ind.

84' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Denis kommer ind.

87' - MÅL!!
- Suárez med sit første mål i Champions League i denne sæson! Denis sparker et hårdt fladt indlæg ind i feltet. En Roma-fod bremser bolden, men Suárez er lyn-hurtig over den og sparker den kynisk i kassen til 4-1.

90'
- Kolarov med et brag af et frispark, men den går lige over kassen.

- Barcelona sejrer og sikrer sig et godt udgangspunkt før returopgøret i Rom - til trods for at spillet var langt under standarden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder