Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Juventus og AC Milan kæmper om Gomes

Transfermarked - 7. april 2018




André Gomes har bedt FC Barcelona om at lytte til tilbud. Portugiseren har besluttet sig for at forlade Catalonien denne sommer og her kommer Juventus og AC Milan ind i billedet. De begge meldes interesseret i midtbanespilleren.

André Gomes har på ingen måde slået til i Barcelona og har selv været ude med nogle følsomme udtalelser, hvor han forklarer, at han er meget ked af det fordi han ved, at han indeholder mere. Men siden han blev hentet til klubben af Luis Enrique har han ikke formået at sætte sit præg på banen og nu kan hans dage være talte.

Barcelona gav 35 millioner euro for ham og kræver nu mindst 30 millioner euro såfremt en klub er klar til at hente ham. I Barcelonas aftale var der 20 millioner i variabler, men det er langt fra alle aftaler der er blevet udløst.

Juventus ligner den største favorit til at snuppe Gomes, men AC Milan skal bestemt ikke føle sig slået. De har overhovedet ikke fået det ud af deres sæson, som de håbede på før den blev sparket i gang, og her må man igen forvente en del rotation når sommerens transfervindue åbner op. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juventus og AC Milan kæmper om Gomes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder