Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zidane: Vi laver ikke en æresport for Barcelona

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 7. april 2018


Zidane: Vi laver ikke en æresport for Barcelona

Zinedine Zidane er klar til at være den første nogensinde i spansk historie, til at droppe alt om æresporten. Hvis Barcelona vinder La Liga inden Real Madrid gæster Camp Nou, så er det tradition, at modstanderen klapper mestrene på banen.

Real Madrid har før i tiden klappet Barcelona på banen mens Barcelona også har klappet Real Madrid på banen. Det er ikke en regel, at mestrene skal klappes ind, men det er en tradition, som alle spanske hold har holdt fast i.

- Vi stiller ikke op til en æresport for Barcelona. Det er min beslutning og sådan er det. Jeg forstår ikke pointen i det, så vi har ikke tænkt os at stille en æresport op. Desuden er vi langt fra færdige med ligaen, fortalte Zidane på sit pressemøde i dag forud for Madrid-derbyet i morgen.

For 10 år siden stillede Barcelona op til en æresport på Bernabeu, da madrilenerne havde sikret sig mesterskabet - med 18 point flere end Barcelona. Puyol stod i spidsen, da madrilenerne blev klappet på banen, men hvis Barcelona er mestre inden næste Clásico i ligaen, så kommer man altså ikke til at se Ronaldo og co. klappe mestrene på banen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder