Hattrick af Messi mod Leganés: 3-1

La Liga - 7. april 2018

Barcelona spillede en fin første halvleg, men gik fuldstændig ned i gear i anden halvleg, hvor Leganés truede med et comeback. Messi ville det dog anderledes og med et hattrick sikrede han atter engang en sejr til Barcelona.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Vermaelen, Roberto, Gomes, Rakitic, Coutinho, Dembélé, Suárez og Messi

Cillessen, Denis, Iniesta, Paulinho, Paco, Alba og Umtiti

- 1-0 27' - Messi
- 2-0 32' - Messi
- 2-1 69' - El Zhar
- 3-1 87' - Messi

9'
- Ingen reele chancer endnu. Men Barcelona dominerer og er farligst - helt som ventet. Leganés står tilbage og forsøger at lukke af samtidig med at de lurer på omstillinger.

11'
- Skidt clearing af Piqué, som giver El Zhar en stor mulighed. Han flugter dog lige på Piqué efterfølgende.

12'
- Elendigt af Suárez. Messi sender ham afsted i dybden, men han har kun fokus på at bremse spillet fremfor at spille ind til Dembélé, som var helt alene igennem. Spillet går langsom for uruguayeren, som sender bolden lige i fødderne på en modstander.

13'
- Piqué med masser af plads, men han header langt over.

17'
- Endelig initiativ. Coutinho tager chancen, men keeperen redder.

18'
- TÆT PÅ! Roberto med en super aflevering over Leganés bagkæde og ned til Suárez, som i en presset situation får vendt sig og lumsk sender bolden afsted, men den går forbi Cuellars mål.

20'
- Suárez viser sin knap så skarpe side. Dembélé med en god aflevering ind i feltet til en fri Messi. Uselvisk finder han Suárez midt for mål, men han skyder lige på keeperen. Det skulle have været et klart mål.

25'
- Fortjente klapsalver til Gomes. Han spurter tilbage og formår at tackle bolden fra Amrabat, der har sat gang i en omstilling.

27' - MÅL!!
- Messi nedlægges på kanten af feltet og smadrer selv frisparket i mål til 1-0!

32' - MÅL!!
- Messi igen! En forrygende aflevering fra Coutinho til Messi, som holder sin modstander væk og placerer bolden køligt i venstre side af målet uden chance for Cuellar.

36'
- Suárez spilles fri igen, men brænder igen. Heldigvis for ham tæller den ikke i statistikken, da han var i offside.

58'
- Ny stor chance til Suárez. Men han rammer slet ikke bolden alene foran mål. Den går videre til Piqué, som prikker den over målet. Begge stod dog i offside.

67'
- Atter engang er Suárez desturerende i Barcelonas spil. Flotte kombinationer ender med at Coutinho sender Suárez i dybden, men han forsøger at stoppe bolden og i det han gør det, mister han den og chancen fordufter. Han havde ellers en motorvej ned til Cuellar.

69' - MÅL!
- Fuldt fortjent mål til Leganés. Barcelona skaber ingenting mens Leganes er livlige i offensiven. Midtbanen følger ikke med ned og så står El Zhar helt fri på kanten af feltet hvorfra han let kan sparke læderet i mål. Den rammer lige Roberto på hælen og sniger sig lige præcis forbi Ter Stegens handske.

74' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Alba kommer ind.

81'
- Suárez igen. Dembélé med en god aflevering ind til en fri Suárez, som sender bolden over mål.

81' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Iniesta kommer ind.

87'
- Suárez igen. Messi spiller ham ned i dybden inde i feltet og forventer at få den tilbage, men afleveringen fra Suárez går langt væk.

87' - MÅL!!
- MESSI HATTRICK! Dembélé nærmest vipper bolden ind i feltet til Messi, som tager den med og vipper den over og forbi keeperen og i mål til 3-1.

89' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Denis kommer ind.

- Barcelona sikrer sig den ventede sejr, selvom det ikke var lige kønt i anden halvleg. Nu venter der en rolig dag søndag før turen går til Italien og Rom allerede mandag. Tirsdag aften er der kvartfinalen i Champions League mod AS Roma, hvor Barcelona lander med en 4-1-sejr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder