Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann bekræfter: Det bliver inden VM

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. april 2018


Griezmann bekræfter: Det bliver inden VM

Rygterne, der sender Antoine Griezmann til FC Barcelona, fortsætter i stor stil. Franskmanden, som scorede til slutresultat 1-1 i gårsdagens madrilenske derby, var ellers tæt på at skifte til Manchester United sidste år, men nu er det Barcelona som skulle være forrest i køen.

I et videointerview fortæller Griezmann dog at han ikke kender til nogle forhandlinger eller aftaler med Barcelona. Han udtaler sig helt som forventet, da han fortsat er på kontrakt i Atletico Madrid, som endnu har meget at kæmpe for i denne sæson.

- Jeg ved ikke hvor informationen (rygterne om et skifte) kommer fra, men jeg ved ingenting om det og derfor har jeg ikke behov for at tale om det, fortæller han ifølge Goal og fortsætter:

- Jeg vil have, at min fremtid er på plads inden VM. Jeg ønsker at fokusere 100 procent på Frankrig under slutrunden, så hvis jeg skifter klub, så skal det ske inden VM.

Der ville have været ekstrem kold luft i Atletico, hvis Griezmann med fuld overlæg havde udtalt, at han allerede havde en aftale med Barcelona på plads. Derfor er hans kommentarer kun som ventet - Atleti har fortsat Europa League at spille om og jagter en meget lille mulighed for at vinde det spanske mesterskab, hvor de efter weekendens resultater nu er 11 point bagude med 21 point at spille om.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder