Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Salah advares mod at forlade Liverpool

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 9. april 2018


Salah advares mod at forlade Liverpool

Den tidligere egyptiske landstræner, Hassan Shehata, har opfordret sin landsmand og storspillende Liverpool-stjerne, Mohamed Salah, til at blive på Merseyside - og dermed glemme alt om at skifte til Barcelona eller Real Madrid, hvor han, ifølge den tidligere egyptiske landstræner, kun forbliver en skygge af Messi eller Ronaldo.

Shehata anerkender dog at Salah er på et højt niveau, som naturligvis sidestiller den 25-årige Liverpool-bomber med de bedste af klodens angribere.

Men til mediet ON Sport, har Shehata henvist til Neymar-skiftet, da samtalen gik på Mohamed Salah - et skifte som jo var en symbolsk flugt væk fra Messis skygge og et scenarie som var tvunget til at ske, når man spiller sammen med en femdobbelt Ballon d´Or-vinder, som Messi jo er.

- Det er en stor ære at tale om Mohamed Salah. Han har været Liverpools bedste i denne sæson og kan nu vælge at blive, eller forlade klubben til fordel for Real eller Barca, sagde træneren.

- Det er jo op til Salah selv, men jeg mener at han skal spille for det hold, som altid vil give ham spilletid.

- Salah er den største stjerne i Liverpool, men et skifte til Real Madrid vil ødelægge mere end gavne, da Ronaldo vil være foran i hierakiet, forsatte træneren.

- Netop derfor forlod Neymar Barcelona i sin tid. Neymar ville jo ud af Messis skygge. Det samme sker for Salah, hvis han spiller sammen med Messi.

- Salah skal tænke sig godt om, inden han træffer en beslutning. Er sikker på at han træffer den bedset beslutning for ham selv, sagde træneren til mediet.

Den skadede egyptiske landsholdsstjerne forlod banen mod Manchester City i CL-opgøret i tirsdagens formidable 3-0 sejr, men skulle efter sigende være klar til returopgøret, hvor Liverpool skal forsøge at spille sig videre til semifinalerne.Ugens mest læste

Seneste nyheder