Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endelig fik Barca solgt alle finalebilletterne

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 9. april 2018


Endelig fik Barca solgt alle finalebilletterne

Copa del Rey-finalen mellem FC Barcelona og Sevilla den 21. april er ikke så eftertragtet som forventet. Specielt ikke i blandt de catalanske fans. Klubben havde fået 20.279 billetter, som de kunne sælge til fans, men det var ikke alle der blev solgt i første omgang.

I dag blev de sidste så solgt, da man valgte at genåbne salget på Camp Nou. I første omgang var det sæsonkortholderne, som ikke havde gjort brug af billetterne og i dag åbnede man tre vinduer: Et til klubmedlemmerne, et til klubmedlemmernes bekendte og det sidste vindue var åben for offentligheden.

Med næsten 3.000 solgte billetter i løbet af mandagen kan Barcelona nu officielt melde for udsolgt. Dermed kommer der altså over 20.000 catalanske fans på lægterne, når Atletico Madrid åbner op for Wanda Metropolitano, hvor finalen finder sted.

Der er blot 12 dage til finalen afvikles og klubben havde bestemt ikke regnet med, at man først nu kunne melde for udsolgt. Stadion bliver dog fyldt og stemningen kommer helt sikkert til at være i top når dommeren fløjter finalen i gang.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder