Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi udnævnt som turisme-ambassadør for FN

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. april 2018


Messi udnævnt som turisme-ambassadør for FN

Georgiske Zurab Pololikashvili fra FN´s verdensomspændende turist-organisation, United Nations World Tourism Organization, eller med få ord, UNWTO, udnævnte, efter Leganes-kampen i weekenden, Barca-stjernen, Lionel Messi, som organsiationens nye turist-ambassadør for Camp Nou.

UNWTO promoverer Lionel Messi ved at lægge vægt på at argentineren er den første fodboldspiller nogensinde, til at vinde Ballon d´Or hele fem gange - og endda fire gange i træk.

Messi rolle bliver at booste og promovere de værdier som Camp Nou står for, samt at tiltrække turister til byen - noget som troldmanden har været kendt for at kunne gøre, siden superstjernen debuterede for 10 år siden.

- Messi er en helt unik sportsmand og en pragteksempel på at viljestyrke og hårdt arbejde giver succes. Det er derfor en stor ære at få Messi med i UNWTO-familien, hvor vi jo også har mange andre kendte ansigter som repræsenterer organsiationen og dens værdier, sagde Zurab Pololikashvili, som er generalsekretær FN-organsiationen.

Messi kommer dermed med i det fine selskab bestående af Fernando Hierro og Vicente del Bosque, som er organsiationens front-figurer på netop turisme-området.

- Gennem mine rejser til de forskellige lande, har jeg haft mulighed for at lære mere om andre kulturer og samfund, og dermed få et indblik i andre verdensdele. Dette har været meget berigende, er Messi citeret for at sige til organsiationens hjemmeside.

- The World Tourism Organization er et specialiseret bureau indenfor FN, som forsøger at promoverer turisme på et højere plan, hvor jeg er glad for at kunne være en del af dette projekt, specielt i FC Barcelona, sagde Messi.Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder