Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Overlegenhed er farligt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. april 2018


Valverde: Overlegenhed er farligt

FC Barcelona har mere end overkroppen i semifinalerne ved årets CL-turnering. Alle og enhver forventer da også at catalanerne, efter tirsdagens retur-kamp mod Roma, har forladt Italiens hovedstad som samlet vinder - mens Barca-træner, Ernesto Valverde, slår koldt vand i blodet.

Barca er foran med 4-1 inden returopgøret i aften og netop af den grund, har Valverde, på mandagens pressemøde forklaret, at kampen i Rom bliver en helt anden kamp, hvor italienerne kommer blæsende fra start.

- Kampen bliver mere intens i Rom, hvor Roma kommer blæsende fra start og vil forsøge at score det første mål. Det skal vi være meget opmærksomme på, sagde Valverde på konferencen.

- Jeg forestiller mig altid at vi taber, ligesom jeg forestiller mig at vi vinder. Vi har nogle store fordele i returkampen, selvom Roma har nogle gode spillere som vi skal holde nede.

- Den største fejl man kan begå, er at blive for overmodig og overlegen. Vi ved hvad det kræver og tager opgøret meget seriøst, fortsatte træneren.

Catalanerne vandt sidst CL-trofæet tilbage i 2014-15 med en 3-1 sejr over Juventus - hvor flere eksperter har stor tiltro til at det nuværende Barca-hold kan gå hele vejen.Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder