Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk medie: Barca jagter Leipzig-komet

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 10. april 2018


Fransk medie: Barca jagter Leipzig-komet

FC Barcelona skulle angiveligt være interesseret i at hente Leipzig-stortalentet, Dayot Upamecano, til Camp Nou, hvor catalanerne efter sigende skulle være villige til at betale tyskerne de 650 mil. kr, som skulle være nok til at kapre det 19-årige talent.

Ifølge det franske medie, Telefoot, er Barcelona stærkt opsatte på at hente den unge center-forsvarer til Spanien, efter at catalanerne har sagt farvel til Javier Mascherano - og stadig er usikre på Samuel Umtitis fremtid i Barca.

Mediet hævder desuden at Barcas træner, Ernesto Valverde, ikke har den største tiltro til Thomas Vermaelen og Yerry Mina til det centrale Barca-forsvar.
Af dén grund skulle Upamecano nu har tiltrukket sig opmærksomhed fra catalanerne - men bestemt også fra Bayern Munchen, Manchester United, Arsenal og AC Milan, som bestemt ikke lægger sig fladt ned i konkurrencen med Barca om den stærke Leipzig-stjerne.

Upamecano besidder, ifølge det franske medie, en række egenskaber som kunne være et match med den catalanske storklub, nu når Bundesliga-spilleren siges at være fremragende til at læse spillet, samt have stor styrke i det hurtige kombinationsspil.

Mediet Whoscored.com har nedenfor ligeledes fremført en spændende statistik på Twitter, om den ombejlede Upamecano - hvor teenageren lægger flest afleveringer, på tværs af de fem største europæiske ligaer.

Frank medie: Barca jagter Leipzig-komet


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder