Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arsenal og City i kamp om Barca-talent

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. april 2018


Arsenal og City i kamp om Barca-talent

Bliver det samme historie som Cesc Fábregas? Barcelona forsøger i øjeblikket at overbevise den 15-årige Robert Navarro til at blive i klubben. Han fylder 16 år om to dage hvilket betyder, at han kan skrive under på en professionel kontrakt.

Den unge offensive midtbanespiller bliver hyldet for sit talent og derfor forsøger Barcelona at overbevise ham om at blive i klubben, men både Arsenal og Manchester City kæmper hårdt for Navarro, som lige nu vurderer sine muligheder.

Både Cesc Fábregas og Hector Bellerin stod i samme situation. De skiftede begge til Arsenal som 16-årige, da de ikke så muligheder i Barcelona. Efterfølgende har Cesc Fábregas været tilbage i Barcelona, men uden den forventede succes og han er i dag at finde i Chelsea.

Barcelona håber ikke på, at samme historie gentager sig med Navarro og derfor forsøger man ihærdigt at overtale ham til at blive i klubben. Udover Cesc og Bellerin, så smuttede Piqué også i sine unge dage til Manchester United. Men uden at slå igennem i England - og med et enkelt lejeophold i Zaragoza - kom han tilbage til Barcelona og er nu fast man. Altså tre eksempler på, hvordan det kan gå for Navarro.

Tre spillere, som skiftede væk i en ung alder; den ene kom hurtigt tilbage, den anden kom tilbage som en udviklet spiller og den tredje er slet ikke kommet tilbage. Alternativt kan Navarro se op til spillere som Messi, Xavi og Iniesta, som alle havde tilbud i en ung alder, men som valgte at blive.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder