Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roma-Barcelona: Optakt, tv, odds, stream og statistik

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 10. april 2018


Roma-Barcelona: Optakt, tv, odds, stream og statistik

Champions League-bolden ruller igen i aften. Barcelona fløj i går til Rom, hvor de i aften spiller mod AS Roma i en kamp, hvor de står med de klart bedste kort på hånden i jagten på billetten til semifinalen. Med 4-1 fra den første kamp skal alt gå galt for Barcelona hvis de ikke formår at gå videre.

De to hold har spillet én kamp siden den første kamp på Camp Nou. Barcelona slog Leganés med 3-1 mens Roma højst overraskende tabte 2-0 på eget græs til Fiorentina hvilket betød, at de missede chancen for at erobre andenpladsen i Serie A fra Lazio. Desuden var de heldige med, at Inter efterfølgende tabte 1-0 til Torino og dermed sidder Roma fortsat på en plads der giver direkte adgang til Champions League i næste sæson - men kun med ét point mere end Inter med syv kampe tilbage.

Roma har vundet to ud af deres seneste fem kampe, så det er bestemt ikke fordi de rider på en bølge af selvtillid. Cengiz Ünder er tilbage i Roma-truppen mens Diego Perotti er ude. Hos Barcelona er der tvivl omkring Sergio Busquets. Han sad over mod Leganés, men er blevet udtaget til kampen i aften - dog bekræftede Valverde, at midtbanespilleren fortsat har ondt. Om Busquets spiller i aften ved kun Valverde.

TV og stream
Kampen sparkes i gang klokken 20.45 og kan ses på TV3 Sport. Har du ikke den kanal, så kan du streame kampen her.

Odds
Barcelona er favoritter til at vinde opgøret. Bookmakerne giver i gennemsnit odds 1,65 på at gæsterne snupper sejren mens du får pengene 4,95 gange igen ved en Roma-sejr. Men traditionen tro har BarcelonaFC.dk's partner fra Betfair justeret på knapperne hvilket betyder, at du kan få odds 5,00 på at Barcelona går videre. Klik her for at læse mere og spille med.

Indbyrdes kampe
FC Barcelona 4-1 AS Roma (sidste uge)
FC Barcelona 6-1 AS Roma (2015, Champions League)
AS Roma 1-1 FC Barcelona (2015, Champions League)
FC Barcelona 3-0 AS Roma (2015, træningskamp)
AS Roma 3-0 FC Barcelona (2002, Champions League)
FC Barcelona 1-1 AS Roma (2002, Champions League)

I de seneste 16 år har de to mandskaber mødt hinanden seks gange før kampen i aften og her er Barcelona løbet med tre sejre, tabt én og spillet to uafgjort.

Kick off: I dag, tirsdag klokken 20.45
Turnering: Champions League, kvartfinale, returopgør
Dommer: Clemet Turpin
Stadion: Stadio Olimpico i Rom
TV: TV3 Sport
Stream: Klik her
Odds: 5,00 på at Barca går videre

Træner: Eusebio Di Francesco, AS Roma
- Vi stiller op i stærkeste opstilling. Det er vigtigt og vi skal tro på os selv. Vi skal levere en god indsats med hjerte og passion. Vi skal ære og respektere klubbens farver, så vi går ud for at opnå noget stort.

- Vi tror på det helt til slut. Vi håber, at vi kan opnå noget. Vi er bagud med tre mål, så det er meget svært - men vi har en opgave, som vi skal på, og vores bedste hold skal forsøge at klare den.

Træner: Ernesto Valverde, FC Barcelona
- Kampen bliver mere intens i Rom, hvor Roma kommer blæsende fra start og vil forsøge at score det første mål. Det skal vi være meget opmærksomme på.

- Den største fejl man kan begå, er at blive for overmodig og overlegen. Vi ved hvad det kræver og tager opgøret meget seriøst.


Ugens mest læste

Seneste nyheder