Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronaldinho: Vi må bare krydse fingre efter Messi-tiden

Nyheder: Af Sajad Koftan - 10. april 2018Ronaldinho: Vi må bare krydse fingre efter Messi-tiden

FC Barcelona er en del af Lionel Messi, og Lionel Messi er en meget stor del af FC Barcelona - en kendsgerning som slåes fast hver dag til træning, men bestemt også i kampene hvor magikeren driver klubben frem, i mere end én forstand.

Den femdobbelte Ballon d´Or-vinder runder de 31 år i juni og har allerede lagt sin signatur på en kontrakt, som holder argentineren på Camp Nou til 2021.

Men intet varer for evigt i denne verden. Selvom Messi tryller sig igennem hver kamp med finurlige scoringer og finesser, er der også en udløbsdato på superstjernen - og tanken om et Barca uden Messi, kan virke både trist og usikkert for mange.

Messi tidligere holdkammerat, legenden Roaldinho, har overfor mediet Yahoo i Brasilien, forklaret følgende om Barca-fremtiden.

- Vi bliver bare nødt til at krydse fingre og håbe at der dukker en spiller op i Barcelona, som bare er halvt så god som Messi, sagde Ronaldinho.

- Det ville være mere end rigeligt for Barcelona.

- Jeg bliver aldrig træt af at analysere og observere Leo. Han er ikke kun en stor spiller. Han er en fantastisk person, altså et stort menneske. Man får aldrig nok af at rose Messi for disse egenskaber, fortsatte Ronaldinho.

- Når Messi løber på banen, så kunne man skrive en ny bog omhandlende et fantastisk eventyr, ja faktisk efter hver kamp, nærmest gennem de sidste 10 år.

- Messi er en levende legende. Vi må give ham så meget respekt, da han virkelig fortjener hvert eneste ord, sagde Ronaldinho om sin tidligere holdkammerat.FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder