Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Det bliver ikke en nem kamp

Nyheder: Af Sahel Nawzadi - 10. april 2018


Ter Stegen: Det bliver ikke en nem kamp

Til dagens pressemøde forud for Champions League-opgøret, var det Ter Stegen, som skulle stå overfor medierne og sætte ord på aftenens kamp.

Barcelona går ind til anden del af kvartfinalerne med en 4-1 føring på hjemmebane og skal nu klare Roma-opgaven på udebane. Ifølge Ter Stegen bliver det ikke en let kamp.

- Vi ved det ikke vil blive nemt. Vi er fokuseret på kampen og på at holde vores fordel. Føringen ændrer ikke på vores indstilling. Vi skal producere en god præstation for at forblive i turneringen, sagde han og fortsatte:

- Vi har en føring som gør det svært for Roma, men de har kvalitet og man ved aldrig før en kamp, hvordan den vil ende, fortæller han og uddyber derefter at muligheden for at gå videre til semifinalerne er meget stor, hvis Barcelona-mandskabet er 100% fokuseret på kampen.

Til slut rundede målvogteren af med at klargøre, at der ikke skal være bekymringer om truppens form og deres friskhed på denne tid af sæsonen.

- Vi er friske, vi er klare. Vi er altid klar på store kampe. Med denne trup vi har, kan vi regne med hinanden, hvilket hjælper os som et hold, og gør tingene nemmere. Det er jo svært, hvis man kun har 11 spillere, men vi har masser af kvaliteter, fastslår han til sidst.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder