Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Jeg har ingen forklaringer

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 10. april 2018


Valverde: Jeg har ingen forklaringer

FC Barcelona har spillet den sidste kamp i Champions League i denne sæson. Selvom de var foran med 4-1 fra den første kamp på Camp Nou, så formåede de at lukke Roma ind i kampen og her til aften tabte de 3-0 hvorfor italienerne er videre på reglen om udebanemål. Efter kampen var det en trist Ernesto Valverde, som talte med pressen.

- Vi er triste. Det er normalt efter sådan et nederlag; nu skal vi rejse os og gå efter La Liga og Copa del Rey.

- Alt gik Romas vej. De scorede tidligt og atmosfæren skabte os mange problemer. Jeg har ingen forklaringer. De tvang os til at spille med lange bolde, der var ingen plads på banen og de mandsopdækkede os overalt på banen.

- Vi kunne ikke bruge vores spillestil i denne kamp. Jeg tager det fulde ansvar; jeg styrer alt, hvad der sker - det var mig, der satte startopstillingen.

- Roma var utrolig kraftfulde i deres fremstød, de var aggressive og pressede os utrolig meget. Vi kom for at score mål og vinde kampen, men Romas spil tillod os det ikke.

- Jeg føler med tilhængerne; de forventede en anden kamp fra vores side. Men vi kom aldrig ind i kampen og fik aldrig gang i vores spil.

- Jeg bebrejder ikke spillerne. Sådan er fodbold. Vi kom slet ikke frem i kombinationerne og vi fik aldrig sat vores præg på kampen. Det var en meget hård dag, fortalte Valverde på sit pressemøde efter kampen.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder