Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé viser utilfredshed på Instagram

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 11. april 2018


Dembélé viser utilfredshed på Instagram

FC Barcelona blev i sommers nødt til at bruge mange penge, da Paris Saint-Germain købte Neymar fri fra sin kontrakt i Barcelona. Dermed vidste alle andre klubber, at Barcelona havde mange penge mellem hænderne og det blev Dortmund, som fik del i dem, da de sendte Ousmane Dembélé til Barcelona.

En start i klubben med to langvarige skader gjorde det ikke let for franskmanden, men han er kommet efter det - og må alligevel finde sig i ikke at spille. Ernesto Valverde har ingen tiltro til 4-3-3 formationen og derfor bliver det Dembélé, som må se til fra bænken mens Messi og Suárez tager pladserne i 4-4-2 formationen.

Mod AS Roma i aftes kom Dembélé først på banen i slutminutterne, hvor han ihærdigt forsøgte at åbne op for AS Roma. Et opslag på Instagram skriver: 'Det var Valverdes fejl ikke at give dig mere end 5 minutter. I de 5 minutter leverede du mere end resten af holdet gjorde i 85 minutter'.

Opslaget er blevet 'liked' af Dembélé på Instagram og ikke overraskende har det taget fart i fodboldens verden på Internettet. Dembélé blev endda forbigået i første omgang, da André Gomes blev sendt på banen i jagten på at gøre skade på Roma.

Om Dembélé spiller i weekenden mod Valencia er absolut ike til at vide.

2018-04-11 21:50:00


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder