Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

CL-regler: Coutinho kan modtage guldmedalje

Champions League: Af Sajad Koftan - 12. april 2018


CL-regler: Coutinho kan modtage guldmedalje

Barcelonas Philippe Coutinho vil med sikkerhed, hvis brasilianerens tidlgere klub, Liverpool, går hele vejen i CL, se frem til at modtage en guldmedalje, på trods af at FC Barcelona er ude af den præstigefyldte turnering - beretter det engelske medie, Skysports.

Coutinho, som jo forlod Anfield til fordel for Camp Nou, scorede fem mål i årets CL-gruppespil for englænderne tidligere på sæsonen.

Liverpool er videre til CL-semifinalerne efter at have slået Manchester City med sammenlagt 5-1 over to kampe.

UEFA´s CL-regler har, i denne sæson, holdt den driblestærke brasilianer helt ude af holdkortet for catalanerne - også da sidstnævnte tabte til Roma tidligere på ugen.

Regulativerne slår samtidig fast, at hvis Coutinhos tidligere klub skulle triumfere i Champions League i denne sæson, er der hele 40 medaljer klar til fordeling på Merseyside.

Coutinho ville derfor stadig modtage en guldmedalje om halsen, hvis det altså når så langt, da den brasilianske landsholdsspiller jo herefter ville have bidraget til Liverpools samlede succes i denne sæson, efter sine optrædener i gruppespillet - selvom Liverpool træner, Jurgen Klopp, jo naturligvis får det sidste ord i denne sag.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder