Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Otte kampe, to titler

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. april 2018


Otte kampe, to titler

FC Barcelona har ikke længere mulighed for at vinde The Treble og senere VM for klubhold. Den chance spillede de sig direkte ud af, da de spillede sæsonens klart dårligste kamp mod AS Roma tirsdag aften i Rom og røg ud af Champions League. Nu handler det om to andre pokaler.

Barcelona har otte kampe tilbage i denne sæson og i disse kampe er der to titler på spil. Først og fremmest er det ligaen, som man jagter i de to kommende kampe hjemme mod Valencia og ude mod Celta Vigo før pokalfinalen på Wanda Metropolitano mod Sevilla afvikles om 10 dage.

Herefter gælder det de resterende seks ligakampe mod Deportivo, Real Madrid, Villarreal, Levante og Real Sociedad. Det er ikke et yderst spændende program, som Barcelona har tilbage - udover kampen mod Real Madrid og finalen mod Sevilla - men der er to titler på spil og kun syv gange har Barcelona tidligere formået at vinde 'The Double'.

Med 11 point foran Atletico Madrid kræver det 10 point for at vinde mesterskabet. Barcelona har endnu ikke tabt i ligaen og kunne for nyligt udligne Real Sociedads legendariske rekord der lød på 38 ubesejrede kampe. Formår man at komme forbi Valencia uden et nederlag, så vil Barcelona sidde alene på rekorden.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder