Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Real-stjerne: Vi begår ikke samme fejl som Barcelona

Champions League: Af Sajad Koftan - 12. april 2018


Real-stjerne: Vi begår ikke samme fejl som Barcelona

Real Madrids brasilianske stjerne-back, Marcelo, har, til mediet Goal, forklaret at den spanske hovedstadsklub ikke begår samme fejl som FC Barcelona, efter at kongeklubben lige akkurat sneg sig videre med et 4-3 samlet sejr mod Juventus i CL-kvartfinalerne.

Real Madrid gik hermed videre med en samlet sejr over de hårdt kæmpende italenere, som efterfølgende føler sig snydt, efter et kontroversielt og omdiskuteret straffespark - som jo blev tildelt hjemmeholdet i de døende minutter af kampens overtid.

Zinedine Zidanes tropper havde ellers en 3-0 sejr i bagagen fra Torino, som jo skulle vise sig ikke at være nok til at slå det stærke italienske tophold helt ud af fatningen - lige indtil kampens sene overtid, hvor Cristiano Ronaldo fik Bernabeu til at koge over med sin straffesparks-reducering til 3-1, som blev kampens resultat.

Efter kampen var den brasilianske kaptajn, Marcelo, hurtig til at slå fast, overfor mediet Goal, at Real Madrid ikke kan begå samme fejl som rivalerne fra FC Barcelona.

- Vi kæmpede og gjorde alt hvad vi kunne for at komme videre, sagde den stærke brasilianske back.

- Det som skete med Barcelona, vil ikke ske for Real Madrid, fordi vi er Real Madrid, fortsatte Marcelo selvsikkert.

Flere dramatiske scener udspillede sig efter at kampens engelske dommer, Michael Oliver, havde peget på pletten og tildelt hjemmeholdet et straffespark, efter at Reals Vazquez blev skubbet af italienernes Benatia.

Efterfølgende blev den legendariske Juventus-keeper Buffon udvist, efter en heftig ordudveksling med kampens dommer. Til det sagde Marcelo følgende.

- Det var et klart straffespark.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder