Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi og Neymar indgår smukt samarbejde

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 12. april 2018


Messi og Neymar indgår smukt samarbejde

For få dage siden lagde Neymar et billede op på de sociale medier, som hurtigt gik sin tur på nettet. På billedet kunne man se Neymar og Messi og den tilhørende tekst gav anledning til spørgsmålet om hvorvidt Neymar var på vej retur til Barcelona.

- Når min ven #LeoMessi og jeg er sammen, sker der store ting. I får mere at vide snart. Følg med, stod der i den tilhørende besked.

Nu er sløret dog løftet: De to sydamerikanere har indgået et rigtig smukt samarbejde. Sammen med Mastercard går de ind i jagten på at ændre livet hos mange børn i Latinamerika - der er nemlig intet loft på hvor mange penge der bliver doneret.

Messi skriver følgende på sin Facebook-side:
- Sammen kan vi ændre livet hos mange børn i Latinamerika og Caribien. Mastercard donerer prisen på et måltid til World Food Programme for hver gang hashtagget #JuntosSomos10 bliver delt. Knyt dig til Neymar Jr. og mig i 'Start Something Priceless '-kampagnen. Læs mere her mastercard.com/juntossomos10.

De to fodboldstjerner har altså slået sig sammen i håbet om at kunne ændre livet for alle de børn, der hver dag sulter og har behov for hjælp. Der er altså tale om en nyhed, der er langt større end et spillerskifte.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder