Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi gik ikke imod Barcelonas stil

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 13. april 2018


Valverde: Vi gik ikke imod Barcelonas stil

Da FC Barcelona spillede mod AS Roma i tirsdags, og fortjent tabte 3-0, blev rigtig mange catalanske tilhængere sure på cheftræner Ernesto Valverde, som slet ikke forsøgte at spille fodbold i Rom. Det handlede om at forsvare uden bolden og når man fik bolden, så blev den sparket højt op til Luis Suárez, som blev presset og meget ofte mistede den.

En forrådt fodboldstil, lød det i diverse aviser dagen efter og der er da ingen tvivl om, at Valverde har forsøgt sig med en anderledes spillestil rigtig ofte. Specielt taktikken om at forsvare et resultat uden bolden har skabt problemer for træneren.

- Det er ikke den værste tid i min karriere, det er helt sikkert. Men det er en dårlig og hård tid for os, det kan jeg ikke afvise. Jeg har det dog godt.

- Nej, Vi gik ikke imod Barcelonas spillestil. På intet tidspunkt blev stilen forrådt i Roma. Messi er rørt ligesom vi alle er; og vi alle venter bare på at bolden ruller igen.

- Der er mange ting, som jeg ikke ved; men når du skriver under med en klub som Barcelona så er du på forhånd klar over, at du skal være klar til at tackle kritikken, som måtte komme. Reaktionen fra tilhængerne kommer an på vores modsvar. Vi har brug for 10 point for at vinde ligaen.

- Jeg har absolut intet at sige til, at Piqué og Messi krævede en forklaring fra mig, for det har slet ikke fundet sted, fortalte Valverde på pressemødet før han kom mere ind på selve kampen i morgen.

- Jeg forventer det samme Valencia-hold, som vi altid møder. De er i god form og spiller en stil, som giver dem resultater. Deres sæson har været rigtig god.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder