Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Aviser: Nye hug til Valverde

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 15. april 2018


Aviser: Nye hug til Valverde

Ernesto Valverde har været en yderst upopulær mand i Barcelona siden kampen i Rom i tirsdags. Kampen i Champions League talte sit eget tydelige sprog og efter opgøret havde Valverde da heller ingen forklaringer på hvordan man kunne smide en 4-1-sejr væk.

I går var det så tid til at svare igen og her var det forventet, at Valverde ville sætte sine spillere op til en stor kamp med flot spil og en sikker sejr. Men det lykkedes ikke. Valencia spillede frisk til og deltog i den grad i kampen, som Barcelona fik hentet hjem med en 2-1-sejr. Og efter den kamp er der nye hug til Valverde.

Flere lokale aviser i Barcelona hæfter sig ved, at Valverde sendte Nelson Semedo på banen få sekunder før slutfløjt. Portugiseren kom på banen for Sergi Roberto og nåede knap nok at røre bolden før kampen var slut. Det er et tegn på en lille træner, hæfter aviserne sig ved og mener ikke, at Valverde er stor nok til Barcelona. Det skriver blandt andet El Periodico mens La Vanguardia følger op med samme vers.

At skifte en spiller ind i overtiden for at trække tiden er ikke noget, som kendetegner Barcelona, men det gjorde Valverde i går, da Valencia i slutminutterne blev tildelt et straffespark, fik udlignet og for alvor begyndte at lugte et enkelt point på Camp Nou. Derfor forstyrrerede Valverde kampens rytme - og trak tiden - med en ligegyldig indskiftning i overtiden.

Havde Barcelona været solidt foran og Valverde havde skiftet en spiller ind i overtiden, så havde aviserne slet ikke nævnt det, men Valverde er under et kæmpe pres for tiden og han tager derfor fat i alle muligheder for ikke at dumme sig på målstregen i forhold til ligaen - i denne omgang.

Champions League er slut for Barcelona i denne omgang. Nu venter der en meget svær udekamp mod Celta Vigo og dernæst en pokalfinale mod Sevilla. Barcelona går ind til kampen med en flok trætte spillere, som har spillet rigtig meget på det seneste.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder