Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Iniesta siger stop efter pokalfinalen

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 16. april 2018


Iniesta siger stop efter pokalfinalen

Andrés Iniestas udtalelser efter opgøret mod Valencia kan næsten kun tolkes som én ting. Han stopper efter denne sæson og drager til Kina for at spille sine sidste fodboldår op. Efter en lang rejse i Barcelona er det tid til at han giver plads til nye kræfter.

Iniesta udtalte, at uanset hvor meget tilhængerne støtter ham (under kampen mod Valencia) så ændrer det ikke på hans beslutning. Det betyder, at han meget vel har taget sin beslutning og at tilhængernes kærlighed for ham ikke kan ændre på, at han til sommer finder sig en ny klub.

At han skal til Kina er der ingen tvivl om. Før opgøret mod Roma i sidste uge forklarede han, at han fortsat har nogle uger til at beslutte sig; enten bliver han eller også tager han imod tilbuddet fra Kina. Det var han egne ord og derfor bliver Kina altså meget rigere fra den nye sæson.

Han har endnu to uger til at beslutte sig og meddele klubben, men alt tyder på, at han efter pokalfinalen mod Sevilla på lørdag går ud og bekræfter sin beslutning. Først fortæller han det til klubben, så sine holdkammerater og derefter til pressen.

Efter opgøret mod Sevilla resterer der tre hjemmekampe i denne sæson. Og det giver klubben rig mulighed for at stable en forrygende afsked på benene. Real Madrid, Villarreal og Real Sociedad venter i de sidste tre ligakampe på Camp Nou, som kan ende med The Double såfremt man slår Sevilla i pokalfinalen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder