Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembele: Er Barca-spiller i mange år endnu

Nyheder: Af Sajad Koftan - 16. april 2018


Dembele: Er Barca-spiller i mange år endnu

At se Ousmane Dembele iført en Barca-trøje er efterhånden et sjældent syn. Alligevel insisterer franskmanden på at forblive på Camp Nou i mange år endnu, på trods af de opstarts-problemer i stortalentets første sæson i klubben.

Den yderst talenfulde spiller kostede catalanerne over 1 mia. kr sidste år, men har, siden sin ankomst, været plaget af skader, som jo har resulteret i at den tidligere Dortmund-stjerne har haft svært ved at spille sig på holdet.

Coutinho, som jo ligeledes blev købt ind for et astronomisk beløb, har ikke gjort sagen bedre for den unge franskmand, hvor den brasilianske landsholdsspiller også konkurrerer med Dembele om de ledige pladser på holdkortet.

Ikke desto mindre har Dembele ingen intentioner om at forlade Barca, ifølge det franske medie Telefoot, som har talt med den unge kronjuvel.

- Jeg forlader ikke Barca efter kun en enkelt sæson.

- Jeg kommer til at være her i mange år, sagde Dembele til mediet.

- Sådan er det i Barca. Og jeg er meget glad for at vi har fået Coutinho, slog Dembele fast.

På trods af Dembeles få minutter på banen, står Dembele stadig noteret for syv assists gennem alle sæsonens turneringer - hvor franskmandens første Barca-scoring faldt i kampen mod Chelsea på Camp Nou.


Ugens mest læste

Seneste nyheder