Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tutumlu: Agent ødelagde Eriksens Barca-skifte

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. april 2018


Tutumlu: Agent ødelagde Eriksens Barca-skifte

Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, holdt søndag pressemøde i København og her kom han med nogle vilde beskyldninger rettet mod Christian Eriksens agent Martin Schoots. Han er af den opfattelse, at Schoots ødelagde Eriksens skifte til Barcelona, som i sidste ende hentede Philippe Coutinho i Liverpool i stedet.

- I september var jeg blevet inviteret hjem til Christian Eriksen i London. Her spurgte han mig blandt andet hvad han skal gøre for at komme til en storklub og jeg fortalte ham, at en storklub allerede kigget på ham. Da jeg i maj var på besøg i Barcelona sammen med Brøndby-ejer Jan Bech Andersen, fortalte Barcelonas præsident, Bartomeu, at Eriksen ville blive den næste store spiller fra Danmark efter Michael Laudrup. Derfor fortalte jeg Eriksen, at Barcelona ville have ham.

- Jeg sagde også til ham, at Barcelona ser på flere faktorer når de køber ind. Ikke kun kvaliteterne på banen. Det endte med, at de hentede Coutinho udelukkende af den grund, af hans agent (Martin Schoots) ødelagde det for Eriksen.

- Jeg snakker stadig med Eriksen og jeg har sagt til ham, at hvis han vil til en større klub, så skal det ikke ske igennem hans agent. Jeg vil ikke nævne ham pr. navn fordi det piner mig, hvad han har ødelagt for Christian Eriksen.

- Heldigvis for Christian Eriksen er hans far en god mand, som ikke blander sig i Christians karriere. Som man f.eks. ser det hos Kasper Dolbergs far. Alt var gjort klar til, at han kunne rykke til en spansk storklub, men hans far ødelagde det. Hans far gør mere skade en gavn.

- Jeg har advaret Christian Eriksen mod samme fejl som man så det med Daniel Agger. Det var folk rundt om Daniel Agger, som ødelagde skiftet til Barcelona. Michael Laudrup havde anbefalet Barcelona, at Daniel Agger ville passe godt ind, men Aggers far og agent ødelagde det. Når Barcelona smækker døren, så åbner den ikke igen.

- Årsagen til, at Daniel Agger ikke kom til Barcelona var hans agent Per Steffensen. Da han mødte Joan Laporta, blev døren smækket i. Han er som en parasit og før de store talenter i Danmark kan komme frem, skal vi væk med disse parasitter

- I forhold til Christian Eriksen, så kan det være, at hans mulighed for at komme til Barcelona er ødelagt på grund af agenten. Jeg håber ikke, at han begår de samme fejl. Eriksen ved, hvad han skal; det var ikke ham, som stoppede for skiftet, det var folket rundt om ham. Men ingen storklubber lukker døren for Christian Eriksen. Selv rivalerne er på udkig efter ham.

- Ja, de (Real Madrid, red) har også været i kontakt. Men hvis Christian Eriksen tænker sig godt om, så kan Danmark få sig en ny Michael Laudrup. Jeg har også været i kontakt med Tottenham-formanden Daniel Levy. Jeg ved, hvad der skal til for at få Christian Eriksen videre.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder