Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lenglet har et specifikt krav før Barca-skifte

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 17. april 2018


Lenglet har et specifikt krav før Barca-skifte

Sevillas forsvarsspiller Clement Lenglet er på Barcelonas radar. Og han er blandt prioriteterne til at tage over for Samuel Umtiti hvis han skulle forlade klubben til sommer. Men Barcelona skal skrive under på et specifikt krav, hvis Lenglet skal fristes væk fra Andalusien.

Lenglet bliver snart 23 år og derfor er det vigtigste for ham spilletid. Han skifter ikke til Barcelona for hver en pris. Han ønsker at spille så meget som muligt - og gerne så meget som han gør i Sevilla, hvor han er fast mand. Han er vild med idéen om at skulle spille for Barcelona, men han er fast besluttet på ikke at spilde sit talent ved at sidde på bænken hvis ikke klubben kan love ham spilletid.

For to sæsoner siden afviste han Juventus, da han på daværende tidspunkt som 20-årig helt sikkert bare ville sidde på bænken bag Juventus' stærke forsvarsspillere. Han valgte derfor at afvise italienerne og fandt sig et projekt i Sevilla, hvor han for alvor har vist sine kvaliteter frem.

Han ankom til spansk fodbold januar 2017 og Barcelona har fulgt ham lige siden. Han er hurtigt faldet til i La Liga og med en frikøbsklausul på 30 millioner euro er han ingen årsag at købe fri for Barcelona. Klubben anser ham som en stabil forsvarsspiller, der har let ved at tilpasse sig og derfor er han et interessant emne i Catalonien såfremt der skulle åbne sig en plads.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder