Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Barca fortjener mere La Liga-respekt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. april 2018


Valverde: Barca fortjener mere La Liga-respekt

Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, mener at catalanerne fortjener kredit for præstationerne i ligaen, hvor Barca jo har skabt flere rekorder - hvor Barca nu er ubesejret, i den længste stime nogensinde i La Liga.

Barca-træneren mener at truppen ville opnå meget mere anerkendelse, hvis ligaen, som catalanerne sandsynligvis vinder, bliver vundet med kun et eller to point ned til andenpladsen.

- Hvis førerholdet kun førte med et eller to point ned til andenpladsen, ville liga-vinderne få meget mere kredit for deres præstation, fik Valverde forklaret overfor det store spanske medie, Marca.

- Så ja, den manglende anerkendelse hænger nok sammen med det forspring vi har, selvom vi forsøger ikke at fokusere på emnet.

- Det vigtigste for mig er at vinde ligaen. Hvis det sker, uden at vi taber en eneste kamp, er det en fantastisk præstation, da ingen har gjort det før i ligaens historie, uddybede træneren.

- Men der er stadig masser af kampe som skal forberedes, så intet er afgjort endnu. Muligheden for at vinde The Double er stadig meget motiverende for os, men vi bliver nødt til at minde os selv om, at vi intet har vundet endnu.

- Celta-kampen i aften bliver en svær kamp, specielt fordi Juan Carlos (Celta-træneren) jo kender vores spillere godt. Han ved hvordan Celta gør ondt på Barca, selvom vi jo har en god rekord hos Celta, sagde Barca-træneren, sagde Valverde forsigtigt, måske i et forsøg på at flytte favorit-rollen en smule væk fra catalanerne.

Kampen fløjtes igang tirsdag aften klokken 21.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder